Skeldal fanger igen ved Skjern å – Afiskeri.dk

340
Skeldal fanger igen ved Skjern å

Skeldal fanger igen ved Skjern å

Claus Skeldal har virkelig i år langt hårdt ud og idag skulle han kun bruge 10 min. ved åen på stykket ude ved Kyvling før der var bud efter hans flue. En super frisk balnk laks på 85 cm som hurtigt fik sin frihed. Det hele kan du se i hans video. Kæmpe tillykke til Afiskeri.dk´s dygtige lokalreporter ved Skjern å, som udover at være en dygtige fluefisker også en meget ihærdig reporter, der giver vigtige informationer til jer læser hele sæsonen igennem samt uden for sæsonen kommer han også med flotte laksefluer i step by step. Helt sikkert den bedste mand til at dække Skjern å, som Afiskeri.dk nogensinde har haft. Det er jeg også utrolig glad for, at være så heldig at have ham med på holdet, og det bliver jeg også hver uge gjort opmærksom på i mails fra mange besøgende her på hjemmesiden. Så nyd hans fangst video herunder.

Skeldal fanger igen ved Skjern å

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikelSuper Fangst ved Mandalselven – Afiskeri.dk
Næste artikelDen passioneret Fisketosse