Skjern å fortsætter med leverer flotte fangster.

485

Skjern å fortsætter med leverer flotte fangster.

Der kan ikke være to meninger om at fiskeriet i denne sæson ved Skjern å, bare er helt fantastisk og har givet en masse super oplevelser i den smukke ådal.

Jeg nyder vær dag og få mit daglige fangst fiks, ved at se hvad der bliver fanget ved Skjern å, samt de billeder laksefisker ligger op af naturen. Som også for mig er lige så vigtigt at nyde når man går langs åbredden ved Skjern å.

Kvote 2 på storlaks åbnede som den plejer 16 juni, og man skulle tro laksene viste besked for de mange folk der var rykket til åen, i håb om at kunne hjemtage en laks. Blev forkælet med helt friske blanke fine laks i gode konditioner. Laks som har 2 havår vender i øjeblikket hjem til åen. Størstedelen er hunner omkring 75-85 cm. I dag den 22 juni lukkede 2 kvote så på storlaks og dermed er det C & R resten af året på laks over 73 cm. Den lille kvote på laks under 73 cm er fortsat åben, og den plejer at holde helt ind til slutningen af sæsonen. Så pak tasken og stangen og kom til Skjern å – Danmarks laksehovedstad.

Hvor rykker fiskeriet så lige nu ved Skjern å spørger du nok dig selv, når man nu har planlagt en tur i nær fremtid. Ja pt. Fisker stykkerne nedstrøms Albæk bro rigtig godt, og vil du have en naturskøn oplevelse og stadigvæk gode chancer for at rende ind i en laks, kunne det bestemt være oppe på Hernings fiskevand.

Hvad vi pt. Anbefaler af flueline og fluer:

int. /s1/s3 da der ikke er meget vand i åen

Tilda, Flash flu og uldsokken er rigtig gode bud i små sommerudgaver.

Hertil eftermiddag er der nu fanget 641 laks ved Skjern å, og de har fortsat en imponerende plus snit vægt på 8.1 kg for hanlaks og 7.1 kg for hunlaks. 57 laks har været over 8 kg og 97 laks mellem 4-8 kg. 203 hunlaks har været på krogen og af hanlaks ligger tallet på 160 stk.

Herunder kan du se nogle fine fangster fra Skjern å, og kæmpe tillykke herfra til de 4 fanger.

KNÆK & BRÆK

Claus Skeldal & Michael Olsen

Michael Olsen Flytying and fishing - Afiskeri.dk
Min gode Ven Henrik Hansen med laks på 91 cm og 9 kg
Uffe Lillebæk med laks på 10.2 kg og 105 cm
85 cm fanget af Nikolaj Bunger
101 cm g 9.6 kg fanget af Michael Rudolph

 

 

Skjern å fortsætter med leverer flotte fangster.

 

Tidligere artikelOpdatering fra Mandalselven uge 23 – 2022
Næste artikelOpdatering om Mandalselven 26-6-22