Skjern Å opdatering 9.10.19

340

Skjern Å opdatering 9.10.19

Der har været vildt gang i den ved Skjern å siden sidste opdatering i søndags, og det kan du også helt tydeligt aflæse på fangstrapporten.

Skjern Å opdatering 9.10.19Mandag havde jeg nogle pull til flue/spinner, og sidst på eftermiddagen tabte jeg til en storlaks, som bare var for vild og ruskede sig fri af krogen. Dagen blev afsluttede i det en super fed oplevelse, da jeg fik muligheden for at fiske med Stefan, Mathias og Kim ude hvor man kan vadefiske helt ude midt i åen. Mega fed oplevelse som jeg helt sikkert skal prøve igen.

Naturen er jo bare fantastisk herude vest på, og når man står tidligt op for at komme til åen, og så bliver mødte at gæs i store flokke der flyver over en. Så bliver jeg glad og den glæde varmer en helt ind til knoklerne, så det nu var pænt koldt tirsdag morgen. Man fisker intens og det er bare livet. Efter at have fiske med Skeldal drog jeg til Kodbøl , og der mødte jeg Leif Christensen. Vi fiskede sammen på toppen af stykket og jeg havde et enkelt Pull/træk i fluen, og da vinden var i sydvest stoppede jeg halvvejs på Svinget for Nord, for at gå ned og tag svinget ved P- Pladsen som hedder ” Æ Sump”. 25 m nedenfor kom at hårdt træk i fluen og et rusk, og mere blev det ikke til. Jeg fortalte Leif om det og han besluttede efter sin frokost at prøve stykket. Jeg kørte til en anden fiskeplads og blot 2 min. efter jeg var kørt huggede en fin 80 cm laks på leif´s flue 25 m nedstrøms p-pladsen. Sikkert blev den landet, og han kunne sende mig et fangst billede. Endnu engang Stort tillykke Leif.

Skjern Å opdatering 9.10.19Tirsdag aften havde mig og Skeldal en hyggelig aften med Fluebinding i Zpey Lodgen, og vi aftalte at fiske tidligt onsdag morgen. For der var kommet 20 laks på fangstrapporten da vi kiggede tirsdag aften, så det var bare om at komme til åen tidligt.

Dagen idag startede ellers med flot anelser af at det godt kunne blive en flot morgen med sol, men vejrguderne ville det anderledes for hurtigt drev en grum stor sky indover og gav en hils af en pæn omgang regn. Men pyt så kom solen og opstrøms åen lettede en kæmpe stor flok stærer og lavede nogle helt fantastisk formationer som jeg aldrig har oplevet før, en slags mini mini sortsol.

Nu var det bare at få fluen i vandet, men efter 2 1/2 omgang på stykket var det ved at ved at være tid til lidt mad og drikke.

Åen er fortsat med høj vandstand, men det er faktisk rigtig fint de steder jeg har fisket og kørt forbi. Det er fortsat S5/S6 der anbefales og er du til spinner, fungere 20 g upstream spinner fint fra FC Spinner i farverne Natur(brun), Orange, Gul/rød eller sort/orange.

Der er lovet omskiftelig vejr de næste par dage, hvor fredag ser ud til at pt. at være hvor der kommer mest, så det kan bliver rigtig fedt hvis man ikke har noget imod nogle spredte regnbygger.

Husk på Lørdag morgen er der fint arrangement i Laksens hus, læs mere om det på deres hjemmeside.

Knæk og bræk Herfra Skjern å

Skjern Å opdatering 9.10.19   Skjern Å opdatering 9.10.19

Tidligere artikelSvend Åge Andersen slår til igen ved Skjern å
Næste artikelKongefiskeri ved Skjern å uge 41 – 2019