SKJERN Å OPDATERING D.29.9.20

199

SKJERN Å OPDATERING D.29.9.20

Med 16 dage tilbage af sæsonen 2020 ved Skjern å, er det ved at være sidste chance for at få en laks på land. Laks under 75 cm er der hertil eftermiddag 79 stk tilbage på den kvote, så der er da bestemt en god mulighed for at kunne få en laks med hjem, hvis man ønsker dette.

Plads langs åen er der rigeligt af, der er næsten ingen ved åen i disse dage. Det hænger nok sammen med, at tyskerne ikke kan komme til Danmark og at nogle måske er ved at stille stangen væk for denne sæson.

Det ses også tydeligt på fangstrapporten hvor der søndag kun blev indmeldt 2 laks, men det nu ikke fordi laksen ikke er i åen, der meldes om rigtig godt med fisk i åen. De er fortsat spredt meget udover åen, faktisk helt op til forvirringen. Hvor der normalt ikke blive fanget noget af betydning, er der blevet fanget godt.

Hos Inge Andersen i Borris har i år godt kunne mærke Covid-19, og har haft en del afbestillinger fra udenlandske og danske laksefisker. Så har du brug for en forlænget weekend i oktober, har hun værelser ledig. Klik her for at se hvad hun tilbyder.

Indtil nu er der fanget 1472 laks, og med det antal der pt fanges tror jeg ikke man slå 2019 i år. Gennemsnitsvægten er faldet ned til 4.9 kg, og det skyldes helt naturligt den store opgang af grilse. Derimod ligger hunlaksene fortsat med et højt flot gennemsnit på 6,3 kg, som sammenlignet med 2019 er en forbedring på 0,7 kg. Det må siges at være rigtig flot.

Ved Tarm Camping har man i år oplevet lige så mange gæster som sidste år, og Campingpladsen har åbent i oktober, så det er muligt at leje hytte eller komme med campingvogn og telt. At overnatte i shelter er også en mulighed, hvor der her i lavsæsonen er halv pris.Klik Her for at se hvad der tilbydes

Skjern å er fortsat grumset og har en god vandføring, og derfor bør man fortsat vælge fluer i Gul, Rød eller orange farver. Claus Skeldal anbefaler i denne uge at man går med skydehoved f-s3-4-4.

Steffen Juhl har lagt sig i spidsen nu med 14 laks i år, men er skarpt forfulgt af Finn Meldgård og Torben Smedegaard med 13 laks. Det bliver spændende at se om nogle af de tre fanger i denne uge.

Hos Skjern å Camping har man her på det sidste haft afbud fra tysker, så skal du ha en forlænget weekend i oktober har de plads i nogle af deres hytter. Klik på linket for at se hvad de tilbyder

Ved Zpey Lodgen har der også i den senere tid været mange afbud fra tysker, så de har også godt kunnet mærke covid-19. I oktober har de ledige værelser endnu, så tjek linket på hvad de tilbyder til en forlænger weekend eller et par hverdage. KLIK HER

En af Zpey´s og Fc Spinners ambassadør Torben Smedegaard fangede en fin laks i fredags på 98 cm og den fine laks kan du se herunder. Stort tillykke til Torben og laksen blev fanget på flue.

Knæk og bræk ved Skjern Å – Afiskeri.dk

 

SKJERN Å OPDATERING D.29.9.20

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

 

At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

SKJERN Å OPDATERING D.29.9.20

Tidligere artikelEVALUERINGEN AF SÆSONEN 2020 VED MANDALSELVEN
Næste artikelJERNBANESVINGET PÅ LSF – GUL ZONE