Skjern å opdatering uge 38 – 2023

106

Skjern å opdatering uge 38 – 2023

Det har været lidt af en anderledes sæsonen i år indtil nu ved Skjern å, og det har selvfølgelig fået mange til at undre sig over fiskeriet. Det man kan sige er at alle håber på det bedste, og at man eventuel kan få et svar i fremtiden.

Det kan dog nævnes at det har været en generel tendens, i mange af de danske år hvor opgangen har været meget mindre i år. Norge, Ireland og Skotland har også oplevet det samme i år, så et eller andet tænker jeg og flere må være gået galt ud i havet med denne årgang. For det ser godt mærkeligt ud, at det er så mange steder opgangen har svigtet.

Indtil nu er der trods alt fanget 1131 laks og et forsigtigt bud vil være, at man nok ender på omkring 1250 stk.  Pt. ligger fangsttallet på 2-4 laks pr. dag.

Skulle du have løst til og komme til Skjern å i de kommende dage så anbefaler Claus Skedal – Afiskeri.dk lokalreporter – At du vælger fluer med farve i, og eftersom der er meget vand i åen, skal du have synk 5-6-7 på for at nu ned til laksen.

Skal du bruge overnatning så kan jeg anbefale Skjern å Camping i Skjern, Skjern å Ferie i Borris og Zpey lodge. Grej til dit fiskeri anbefaler jeg Lystfisk.dk og Sport Dres.

Jesper Ottesen har fortsat fanget den største laks indtil nu i 2023 – som vejede 21 kg og havde en længde på 130 cm. Den blev fanget på flue 18. april. Den der har været tættest på Jesper´s flotte fangst var i August, hvor Ole Vedsted fanget en laks på 17.3 kg.

En tendens der har været i år på fangsterne, har været at fluefiskerne har måtte skulle kæmpe utrolig meget i år med at få en kontakt bare ved åen, mens spinner og orm har været den metode flest er blevet fanget på.

Det bliver spændende og følge den sidste del af sæsonen ved Skjern å, for det er et fantastisk sted at dyrke sit laksefiskeri.

KNÆK & BRÆK FRA CLAUS SKELDAL OG MICHAEL OLSEN

 

Skjern å opdatering uge 38 – 2023

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Gudenåen, Vidå, Kongeåen og Sneum å

Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Er du til fluebinding ligger der også et hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

 

At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, River Gudenåen, Vidå, Kongeåen and Sneum.

From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers.

So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

 

Skjern å opdatering uge 38 – 2023

Tidligere artikelMANDALSELVENS HELTE – STEINAR SALTE
Næste artikelStorå opdatering uge 38 -2023