Søndags opdatering om Mandalselven på Afiskeri.dk

  336

  Søndags opdatering om Mandalselven på Afiskeri.dk

  Endnu en super uge ved Mandalselven er ved at være over, og der har virkelig kommet nogle fantastiske fangster på land, som har givet glæde til rigtige mange. Skønt at se den glæde Juniorne fra Brede å Lystfiskerforening har haft med utrolig flotte fangster i sone 4 og 3.

  Total fangst på uge har allerede nu slået sidste år, og jeg tror den kommer tæt på 2017´s uge 31, når alle de mange fiskekort der blev afleveret igår er indtastet af de flinke piger ved Marnar Laksecenter.

  I den forbindelse vil jeg da godt lige slå et slag for den nye mulighed der er i sone 4 i år, for ved Adventure Norway har man fået bemandet reception, så du kan få hjælp til køb af fiskekort og desinficerings bevis, og naturligvis råd om fiskepladser i sone 4. Plus fra Adventure kan du nu kører ud til hotspottet Rysesteinen hvor du kan parkerer. Her er der heller ikke langt ned til spottet Djupedalen og Straumbergan. Men tiden vil du kunne kører helt ud til Grovann.

  Største laks i år er fortsat den som blev fanget d.2-6 på Holmesland A af Lars Gunnar, men lad os se hvor lang tid den holder , for august plejer at leverer nogle af kæmperne fra sone 4.

  Forholdene er stadigvæk rigtig fine i sone 4,3 og 2. Så det er bare om at få dækket noget vand.

  Den kommende uge får god hjælpe fra Vejrguderne for det bliver blandet med drivende skyer, klar himmel og helt overskyet. Regn kommer der ikke meget af, men set udfra hvilket vejr det bliver er der lagt op til godt fiskevejr, hvis det holder hele ugen som de spår.

  Kan se der har været en del om Midtvejsevalueringen på diverse forummer, hvor folk tror delsonerne i sone 4 ikke lukker 31.8. Hvis man læser rapporten står der tydeligt sone 4 lukker sæsonen d.15.9, undtagen hylerne, som er delsonerne.

  Herunder kan du se to flotte fangster fra to af sone 4 delsoner. Stort tillykke herfra. Vil du også have dine fangster med i opdateringerne her i august, så send dem til min mail adr.: Afiskeri@gmail.com eller find mig på messenger.

  Søndags opdatering om Mandalselven på Afiskeri.dk
  Mats Osaland´s laks på 4.6 taget i Steinhylen
  Søndags opdatering om Mandalselven på Afiskeri.dk
  Jens S. Beier´s laks fra igår ved Bjåhylen på 4 kg.

  Søndags opdatering om Mandalselven på Afiskeri.dk

  Tidligere artikelMidtvejsevalueringen ved Mandalselven 2019 – Afiskeri.dk
  Næste artikelSommeren ved Vidå – skrevet af Jens Chr. Lund