Sone 2

  285

  Sone 2 er tilsammen 14 km lang. Fra grænse mod sone 1 i syd, er det først ca. 6,3 km med stille flydende elv. Men fra Møll bro og op til grænsen mod sone 3 veksler elven mellem fosser, stryg og stille flydende partier. Vanligvis er der en del laks i sone 2 allerede fra sæson start.

  Fiske tilbuddet i sone 2 består af mange delsoner. Disse betegnes alle med stedsnavn knyttet til der hvor de ligger. Med undtagelse af sone Nødingfossen (3 stenger) har alle sonerne personlige kort. I flere af sonerne er der begrænset kortsalg (2 – 4 kort pr døgn), mens nogen soner har ubegrænset kortsalg. Priserne varierer fra kr 250,- til kr 350,- pr døgn. Enkelte mere eksklusive tilbud findes i Nødingfossen og Haugefossen.

  Informations folderne om fiskeriet i Mandalselven (fås gratis på udsalgsstederne) har gode kort beskrivelser som viser placeringen af alle sonerne.

  For de som ønsker at have et område for sig selv, med ingen forstyrrelse af andre fiskere, anbefales delsonerne i sone 2.  I tillæg findes nogen af de bedste pladser i elven her. Det anbefales at  tag en tur langs elven for at undersøge sonerne før køb. Så ved man bedre hvilket slags elv stykke man køber kort til.

  Tidligere artikelGUIDNING – MANDAL RIVER
  Næste artikelNedre Holum