OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sone 3 er tilsammen 13 km og kan byde på attraktivt fiskeri for alle  laks- og Havørred fiskere. Området er en perle set fra en sportsfiskers øjne. Sonen har været meget positivt omtalt i en række norske og udenlandske fisketidsskrifter de sidste par år.

Orm og blink fiskere vil finde attraktive pladser i de dybe Høller.

Fluefiskeren får tilgang til store sammenhængende områder som er rigtig godt egnet for fluefiskeri. Mere end 50% af fangsterne tages på flue!

Sonen er lang og byder på varieret fiskemuligheder. Hvis man ønsker at fiske alene, finder man gerne flotte pladser i mellem de mest populære pladser. Mange er blevet overrasket over et så godt fiskeri på de lidt stille flydende områder i sonen. For at få lettere få oversigt over kvaliteterne i sonen der bydes på, anbefales det at studere kortet i informations folder. Denne fås hos udsalgssteder.

Marnar Laksecenter (på Laudal) blev åbnet i 2006. Her kan du købe fiskekort, foretage desinficering, tag en kop kaffe, koble dig på internettet og træffe andre fiksere. Fra sæsonen 2010 er Heddeland stykket igen med som en del af sone 3.Så man nu igen kan fiske fra Laksecenteret ved Laudal til sone 2 i Mandal kommune, totalt 13 km hvor en kan fiske på begge sider af elven. Fiskekort til sone 3 bliver solgt på Marnar Laksecenter.

Nedenfor her kan du se en del billeder fra hotspots i sone 3 plus et gammelt kort fra osleboe sogn af Mandalselven..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tidligere artikelHauge A, B, C,D,E og Fossen
Næste artikelNautøyre