SS FRANCES PÅ PROPELLERFLY TUBE – AFISKERI.DK

803

SS FRANCES PÅ PROPELLERFLY TUBE

Engang til en Danish fly festival mødte jeg Sean Stanton, og han fortalte om sin måde at lave frances fluen på. Jeg var ikke så imponeret som andre ved bordet denne aften, det så ikke rigtigt ud i mine øjne.

Men som tiden gik efter festivalen blev jeg mere og mere begejstret for hans måde at lave sine Frances. Men sjovt nok fik jeg aldrig bundet en af disse fluer, og glemte alt om hans måde.

Så her i år kommer mit Trout & Salmon magasin ind ad døren, og da blev tanken vækket til live igen. For Månedens flue med Ross Macdonald var SS Frances i nogle hidsige farver, så nu måtte det være signalet til at komme til stikket.

Jeg har valgt at binde på de utrolig lækre Propellerfly tube rør, for dem er jeg blevet meget begejstret for at bruge til mine rør fluer. De smelter meget bedre op end rør fra f.eks Future fly og fits, så tjek dem på linket ved bindemønsteret, du vil blive lige så glad for dem som jeg gjorde, det er jeg meget overbevidst om.

Så har jeg brugt som vægtbelastning pro sportfishers flexi beads, da de passede perfekt til denne flue, da det skulle være nogle cone lignede belastnings kugler. Fluen kommer med disse to vægtbelastninger til at veje 1.2 g, og det er også meningen da den skal bruges til høj vandstand, når du vil fiske modsat bred af lige fra det hvor fluen lander vil den fiske med det samme.

Herunder kan du se en fin step by step af fluen i billed version, og under dem ligger bindemønster på SS FRANCES.

SS Frances bindemønster:

Tube: Propellerfly soft river tubes inside medium.

Tail: Brown artic fox. Four hackle stalks all brown or hot orange.

Body: Flexi beads prosportfisher – 6.2mm and 5.2mm

Hackle: Chinese cock cock red game

SS FRANCES PÅ PROPELLERFLY TUBE

Tidligere artikelNaturgenopretning: “DØDE Å” skal vækkes til live igen – Afiskeri.dk
Næste artikelGODT NYT FRA MANDALSELVEN