STATUS OPDATERING PÅ PREMIEREN 2018 VED MANDALSELVEN

  441

  STATUS OPDATERING PÅ PREMIEREN 2018 VED MANDALSELVEN

  Det var en utrolig flot premierer igår ved Mandalselven, forholdende var perfekte og der var god stemning langs elven. Der blevet fanget 34 laks igår, og det er helt fantastisk. De fordelte sig således at 12 af dem blev fanget i sone 2, 19 af dem blev fanget i sone 3 og 3 stk blev fanget i sone 4. Det er helt unikt at der allerede nu er blevet fanget laks i sone 4, da det først plejer at være senere. Men sidste år blev den første i sone 4 taget 2 juni, så det er igen i år helt unikt. Men en vandføring på 56 kubik er der kun få steder, i sone 4 der kan fiskes effektivt. Men idag ser det anderledes ud for der går elven i sone 4 kun 40 kubik, så da vil der være mange flere af de gode hotspots der kan fiskes effektivt. Så det er bare at komme ud, og se om man kan spotte laksen. Dog skal du huske på at der ikke endnu er kommet så mange derop, men det kan jo være du rammer en af dem. Ihvertfald kan jeg garanterer dig utrolig unikt flot natur omgivelser ved fiskeriet i sone 4. Trygsland, Rysesteinen, Sanøye og pladserne ved Bjelland benzin station er nogle rigtig fine spots.

  Nogle har allerede sendt mig mails på hvor Fuskeland privat ligger, og det er et privat stykke nedenfor Nødingfossen. Nogle af de laks der blev fangede der igår, blev kørt op til Marnar Laksecenter til deres Akvarie, så du kan komme forbi og se de fine laks. Kør endelig forbi på Laksecenteret og få en snak og en kop kaffe, hvor Lene Laudal og de andre piger har gode informationer om fiskeriet netop den dag du kigger forbi.

  I næste uge går Laudal kraftværk over til at kører sommervandføring, så derved skal du huske, at man natten mellem fredag og lørdag, stopper med at lukke vand ud, så laksen bedre kan gå op i sone 4. Det betyder for stræk nedenfor Laudal kræftværk, at elven vil falde en smule, og så ret hurtigt i løbet af lørdag formiddag vil stige hurtigt igen. Dette har tit givet en laks om lørdagen.

  Rene Boye Jensen og Anders Bang kom til elven igår, det er to fantastiske flinke gutter og dygtige fluefisker, som har sendt lidt billeder af deres Camp ved Finså broen. Senere kommer der også billeder fra elven fra dem, men lige nu fisker de ved elven, og der skal lyde et kæmpe knæk og bræk til dem, samt selvfølgelig også til alle andre der er ved elven idag.

  Herunder deres fine billeder og under dem flere flotte fangstbilleder fra premieren igår.

  Leidulf Bendiksen med sin fine laks på 2kg

  David Kobbevik fine laks på 8 kg

  Tom Kristian Hestvåg´s fine laks på 2.9 kg

  Frode Storstein´s to laks på 5.8 kg og 5 kg

  STATUS OPDATERING PÅ PREMIEREN 2018 VED MANDALSELVEN

  Tidligere artikelJune month fly no.1 – AFTERNOON DELIGHT – Step by step
  Næste artikelAften opdatering fra Mandalselven 2018 – af Michael Olsen