Storfanger Peter Nikolajsen slår til igen ved Mandalselven

  328

  Storfanger Peter Nikolajsen slår til igen ved Mandalselven

  Som tidligere nævnt i tidligere opdatering tjekkede Peter Nikolajsen ind ved elven lørdag aften, og havde første fiskedag igår sammen med sin makker Martin. Den blev brugt til at fiske forskellige hotspots af, og der var også kontakter med laks, dog unden de ville blive på. En fin bækørred på 25 cm blev det til, og den fik hurtigt friheden igen.

  Hertil morgen/formiddag var de taget til Kalvekleiv som er et af de steder, Peter virkelig mester at fiske og får mange af sine laks på dette stykke. Morgen var smuk og rolig, fugle kvidrede lystigt, og lidt efter el kablerne huggede laksen på en af Peter favorit fluer. En super fin fight kunne starte, og den kæmpede fint men måtte overgive sig til Storfangeren.

  Ca 3 kg blev den vejede til efter at venner kan fejrer turens første laks sammen, og så kan en morgen ved Mandalselven ikke være ret meget bedre. Kæmpe tillykke til Peter med den flotte laks, se billedet herunder.

  Opdateringen fortsætter under billedet

  Michael Olsen Fly tying and Fishing - Afiskeri.dk

  Der meldes idag om godt med laks, som ikke sprang meget hertil formiddag. I eftermiddag ændrede det sig flere steder ved elven. De er dog på grund af forholdene ikke meget for at hugge på agn. Det har idag også været et omskifteligt vejr, og det er hvis man spørger mig bare super fiskevejr, så gætter på det lige har været det der i perioder tricket de laks der var i den tilstand man kalder selvmordslaks

  Lige for at runde uge 26 af, så blev den som jeg havde forventet på niv. med forrige uge, faktisk lidt bedre men meget langt fra samme uge i 2021. Den startede lidt svag, men sluttede af med maner. Holder denne tendens ca. fra igår spår jeg et total på 175 laks som vil være 75 stk mindre en uge 27 i 2021. Men lad os se om Mandalselven kan overraske endnu engang.

  Total for sæsonen er der nu fanget 2.45 ton fordelt på 625 laks. Årets største er fortsat en laks fanget i uge 23 ved delsone 2 -Holmesland P af en laksefisker der gerne vil være anonym.

  Nogle fine laks er der også blevet fanget på spin idag og dagens pt . største laks kan du se herunder – Kæmpe tillykke til begge og Knæk og bræk til alle ved elven – og et lidt større til Frank Jørgensen og hans fiskevenner som også er ved elven i denne uge.

  Tight lines fra Michael Olsen – Afiskeri.dk og Michael Olsen Flytying and Fishing.

  Michael Olsen Flytying and fishing - Afiskeri.dk
  Frank Schauer – laks på 5.3 kg fanget på flue i sone 3
  Michael Olsen Flytying and fishing - Afiskeri.dk
  Simon Josephsen – 4.3 kg – spin fra Sone 3 i Øyslebø poolen
  Michael Olsen Flytying and fishing - Afiskeri.dk
  Simon Josephsen – laks på 7.2 kg fanget på spin i sone 3

   

  Storfanger Peter Nikolajsen slår til igen ved Mandalselven

   

  Storfanger Peter Nikolajsen slår til igen ved Mandalselven

  Tidligere artikelMandalselven overrasker endnu engang
  Næste artikelLukas Emil fanger første laks ved Mandalselven