Storfanger Steinar slå til igen ved Mandalselven

  401

  Storfanger Steinar slå til igen ved Mandalselven

  For anden dag i træk har en af Mandalselvens storfanger fået laks på land, i de tidlige morgentimer i dag, kom en flot 4.9 kg laks på land, og igår ved det en på 4 kg.

  Indtil nu er Steinar Salte oppe på 4 laks i år, og det tal skal nok blive større for han kender sine stykker som sin egen bukselomme. Han ved præcis hvor han skal være på de forskellige pladser, og senere på året kommer der en flot portræt her på siden af ham. En virkelig rar og venlig mand , som jeg holder meget af og skrive med.

  En smule regn i nat har givet elven en bitte smule frisk vand, dog ikke noget der vil ryk på vandføring endnu af betydning, for da skal der komme langt mere. Positivt gav det friske vand lidt opgang af blanke smålaks og større imellem er set på vej op over i nedre sone 3. De var yderst forsigtige og var ikke til og få i hugget, og vist sig svagt i overflade hvor fine og haleror kunne ses.

  Der er indtil nu indrapporteret 286 laks med en samlet vægt på 1.454 ton, som er noget under 2021 og 2022. Men ser man på de enkelte uger indtil videre i år så er uge 23 noget bedre en de to andre årstal, og den uge som mangler flest laks i forhold til 2021/2022 er uge 24 og dernæst uge 22. Men tallene skal nok rette sig op, for som jeg tidligere har skrevet er Mandalselven en sen opgangs elv.

  Det ser pt. ud hos metrologerne at der kan komme en smule dags regn i næste uge, så hvis der lige bliver skruet lidt yderlig, kunne det godt se ud som om det kunne bringe yderlig aktivitet opgang. Det vi ikke ved er om der står laks i havet og venter eller om der står nogle gode flokke i sone 1 og venter på at gå op. Normalt har jeg melding om dette, men pt. har jeg ikke hørt om dette i mit netværk. Hertil aften går elven med 23,984 kubik.

  Siden sidste opdatering er der kommet ganske godt med beskeder, om hvordan Sone 4 er til spinnefiskeri og hvordan ser stykkerne ud. Her på hjemmesiden ligger der rigtig mange videoklip og billeder fra de mange hotspot i sone 4. Herunder har jeg laks et lille udvalg af fine videoer af stykker derfra.

   

   

   

   

   

  Storfanger Steinar slå til igen ved Mandalselven

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Gudenåen, Vidå, Kongeåen og Sneum å

  Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Er du til fluebinding ligger der også et hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

   

  At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, River Gudenåen, Vidå, Kongeåen and Sneum.

  From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

  If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

  But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers.

  So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

  Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

  Storfanger Steinar slå til igen ved Mandalselven

  Tidligere artikelKvote 2 åbning ved Skjern å
  Næste artikelMandalselven uge 25 – 2023