STOREØYE

435

Det er et fantastisk stykke vand, med rigtig god strøm som giver fluen voldsom god fart. På højvande fiskes den noget mere tricky, men er også et af de få steder man kan fiske hvis elven har en højstand i sone 3.

Start oppe på det øverste af øen og vade gerne lidt ud så får du glæde af strømmen og renden der svinger ind mod toppen af øen, for så er gå over mod modsatte bred, over ved Olsens rende. Denne rende kan du fiske helt ned til lidt efter den røde bænk der står på øen. Herefter skal op og forbi bænken og gå lidt ned for, at kunne starte fiskeriet igen. Her fisker du ned mod en fantastisk holding pool, hvor der opholder sig godt med laks.

Efter holding poolen kommer du ned til toppen af det super fluefiskevand på Fløyderholmen, hvor du herfra fantastisk kan fiske over dette og samtidig tag usland med , og herefter kartoffelstrækket. Så ved at starte ved Storøy og slutte på kartoffelstrækket , får du et mega langt træk hvor du kommer forbi noget af det rigtige gode fiskevand ved Mandalselven.

Flyd/hover/imt. er igen også her en perfekt line.

Under billederne ligger der video af stykket.Under videoklip ligger der et fint oversigtskort, så du nemt kan finde stykket ved elven.

Her kan du se video fra stykket: