Super Fangst ved Mandalselven – Afiskeri.dk

273

Super Fangst ved Mandalselven

Jan Ole Ødegaard som du har mødt i den portræt serie her på Afiskeri.dk, der hedder Mandalselvens helte har idag været ved elven.

I sone 3 som er den del af Mandalselven man oftes kan møde Jan ved elv bredden, fik han idag en helt frisk blank laks på flue. Denne laks gav sig ikke uden kamp, så det blev en meget spændende fight hvor laksen var ude af vandet flere gange. Jan er en meget dygtig laksefisker så han kunne efter denne super fight trætte laksen, så den fint kunne landes. Laksen vejede 4.5 kg og kan ses herunder. Under billedet fortsætter opdateringen.

Til Premieren og igår har der helt naturligt været mange ved elven i sone 3, men idag var det aftaget meget så der er god plads ved elven.

Tjekkede lige Yr.no og kan se der kommer meget regn natten mellem onsdag og torsdag, og prognogsen siger alt efter hvor man befinder sig ved elven ret så meget. Sone 4 siger den mellem 31 – 62 mm , men er du omkring heddeland midt i sone 3 spår de 22 – 54 mm regn.

Så det bliver spændende at følge hvor stor en vandstigning det vil give samt naturligvis vandføringen. Jeg kommer i hvertfald til at tjekke vandførings siden meget om torsdagen:)

Direkte fra Mandalselven hertil aften kan du herunder se Per Gylling fra Zpey fortælle om forholdene ved den dejlige Mandalselv.

 

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Super Fangst ved Mandalselven

Tidligere artikelNyt om fra Mandalselven d.2.6.19 – Skrevet af Michael Olsen
Næste artikelSkeldal fanger igen ved Skjern å – Afiskeri.dk