SUPER FISKERI VED MANDALSELVEN.

  859

  SUPER FISKERI VED MANDALSELVEN.

  Det fantastiske fiskeri vil bare ingen ende tag for Peter Nikolajsen, for igår fik han endnu en laks. Denne fine laks vejede 2.3 kg og fightede som en laks på 4 kg, så det var virkelig en fed fight og Peter kunne sikkert udtrætte den og lande den uden problemer.

  Hertil formiddag var der så igen bud efter hans flue på en af de klassiske pladser i sone 3, og efter en fin fight kunne han lande en flot laks på 2.3 kg. Det var så hans 7 laks på denne tur og det er helt fantastisk, og fangst billederne kan du se længere nede på siden. Stort tillykke til Peter herfra.

  En anden fra holdet Andreas var også på pletten sent igår aftes, og denne gang var det en laks på hele 9.88 kg , der bød op til en god fight ved elven. Dygtig havde Andreas magten over den og kunne sikkert lande den efter den var blevet kørt træt. Billedet kan du se længere ned også, og stort tillykke også til Andreas herfra. Man kan vist godt sige at de har sat “Mandalselven on fire ” – de giver den bare gas de her gutter. Jeg er sikker på der kommer flere fangster fra dem inden de tager hjem imorgen.

  I sone 2 i delsonen var en af mine lokale venner Vetle Breilid sammen med nogle venner, og de kunne glæde sig over at få tilsammen 6 laks på land. Helt perfekt og en dejlig dag ved elven fortæller Vetle. Stort tillykke til Vetle og vennerne herfra.

  Det summer bare af fiskelykke ved elven lige nu, og der er også perfekte forhold . Derfor kommer der med sikkerhed en masse flotte laks på land i denne uge.

  I sidste uge var Oli Mikkel for første gang ved Mandalselven, og om tirsdagen fangede han sin første laks ved elven. Ved Præstehølen fik han et hug , og en fight kunne starte. Super fight og han kunne lande en laks på 4.71 kg. Stort tilllykke herfra og fangst billede kan du se helt nederst i denne artikel.

  Peter med sine fine laks på 2.3 kg fra igår
  Peter med sin laks på 2.3 kg fra i formiddags.
  Andreas med sin flotte laks på 9.88 kg
  Efter den var blevet vejet og vægten sagde 9.88 kg , blev dette billede taget.
  Oli Mikkel med sin fine laks på 4.71 kg

   

  SUPER FISKERI VED MANDALSELVEN.

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

  Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
  Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

  SUPER FISKERI VED MANDALSELVEN.

  Tidligere artikelOpdatering fra Mandalselven d.11-7-20
  Næste artikelNYT FRA LILLEÅEN