Super fisketid ved Mandalselven

  407

  Super fisketid ved Mandalselven

  I min lige overstået 3 ugers sommerferie, har det bare været så mega fantastisk at kunne følge med i hvor godt Mandalselven leverer i år. Det er den ene fine fangst historie efter den anden, som tikker ind på min messenger.

  Hertil eftermiddag er der nu fanget 6.7 ton, og med resten af august tilbage som er top måneden ved elven, kan det gå hen og bliver en yderst fin sæson. Skal lige huske at sige at man kan fra d.1 sept og fremtil 15 sept. kun fiske i sone 4 i år, og da vil man klart kunne få nogle fede oplevelser i det smukke sone 4.

  Men tilbage til sæsonen indtil nu, så kan det faktisk siges meget kort. Mandalselven er i en super form, og der er utrolig mange laks i elven. Den vil blive fyldt endnu mere op i august, så chancerne er meget store i år. Dog skal jeg da lige sige at man skal ikke tro den er nem at fange, for det har rigtig mange måtte sande gennem årene. Så fangst garanti er der ikke, men jeg vil sige det er voldsomt gode i år.

  Hvilke fluer skal man så vælge, ja det lavede jeg en livestream på tidligere i år som du kan se herunder, og denne artikel fortsætter under den.

   

  Der er meldt om regn på fredag til søndag, så det giver virkelig godt fiskevejr til dem der er ved elven. Plus friske laks vil trække op igennem elven, og det vil skabe mange fine oplevelser langs elven.

  Sone 2 har i år fisket yderst godt, langt bedre end tidligere år. Det skyldes helt klart at folk langt om længe har fundet ud af hvilke gode delsoner, der findes i sone 2 og derved kommer fangster helt automatisk.

  Sone 4 har os i det jeg kalder det gamle sone 4, (hvor hyllerne ikke tæller med) fået godt med laks, og som jeg siger hvert eneste år, så er det en kæmpe oplevelse og fiske i denne sone. Man har i de senere år gjort meget for at få tilgangen til elven bedre, og især de stykker nedenfor Adventure Norway er nu perfekt at komme ud til , takket være grundejeren, som har lavet en meget flot vej udtil stykkerne, som tæller Rysesteinen, Daupedal, Straumbergan, Sanøye og ikke mindst Grovann.

  Sone 3 levere som altid mange laks, men husk det er også den sone som flest fisker ved. Fisketrykket har dog ikke i år været indtil nu lige så slemt som sidste år, og det tænker jeg dels coronaen er årsagen til , men som sagt også at folk søger mod sone 4 og sone 4 delsonerne samt sone 2´s delsoner, fordi man gerne vil have noget fiskevand for sig selv.

  Ugen bliver spændende og følge og herunder kan du se nogle fine fangster fra elven igår, stort tillykke til fangerne:

  Mandalselven - Michael Olsen
  Hans-Dieter Siewerts med laks på 4.5kg fra sone 3
  Mandalselven - Michael Olsen
  Rune Ellseth´s laks på 3.4kg også fra sone 3

   

  Super fisketid ved Mandalselven

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å, Vidå og Brede å

  Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
  Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

   

  At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å, Vidå and Brede å

  From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

  Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

  If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

  But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

  So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

  Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

  Super fisketid ved Mandalselven

  Tidligere artikelTHE BADGER SHRIMP – MONTH FLY AUGUST 2021
  Næste artikelEFTERÅRS OMØ BØRSTEN VARIANT