Super flot laks til Per Gylling.

581

Super flot laks til Per Gylling.

Per Gylling fra ZPEY var helt til morgen ved Skjern å, og når man så endelig kommer til åen og fanger sådan en flot laks, så kan det ikke blive meget bedre.

Til denne morgen havde Per rigget sin 12´ Zpey Ztealth med en Zkagit light flyd/intermidiate. Forenden af line havde han monteret en lille brun zonkerflue.

Da hugget kom startede en rigtig mandfolke fight, for laks var meget stærk og gav sig ikke uden kamp. Per som jo er en rutineret dygtig laksefisker, kunne efter 10 min. god fight overvinde den stærke laks, så den kunne landes. 107 CM og godt tyk blev laks målt til og derefter genudsat.Herunder kan du se et flotte billeder af Per og Laksen.

Super flot laks til Per Gylling. Super flot laks til Per Gylling.

Super flot laks til Per Gylling.

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikelDen passioneret Fisketosse
Næste artikelFlotte fangster i Pinsen ved Mandalselven