Svend Åge Andersen slår til igen ved Skjern å

195

Svend Åge Andersen slår til igen ved Skjern å

Kender du det at man har den mest perfekte dag ved åen, vejret er godt vandet bare lugter af fisk. Naturen er fantastisk flot og fuglelivet giver sød musik, sådan en dag havde jeg idag i selskab med Svend Åge Andersen , som jeg har lært at kende fra vores Mandalselv hold i uge 25.

I løbet af natten var temperaturen faldet så da man vågnede var det til frost på græsset og bilen,et meget smukt syn at starte dagen med.

Efter vi havde mødes ved Laksenshus, gik turen ud til dagens første fiskeplads. Kulde var der fortsat og  man havde fået lidt ekstra varmt tøj på, men vinden var ikke så hård som igår.

Der var ikke gået lang tid før Svend Åge kaldte at der var fisk på, og hurtigt var jeg nede ved ham. Først troede vi det var en gedde, for gassen var hurtigt gået af den . Men den kom pludselig lidt tilsyne, og det lignede en Havørred. Vi blev klogerer for med et kom der liv i fisken, og så fandt vi hurtigt ud af dette var en laks der havde taget spinneren. Efter at have gået lidt op og ned inden ved vores bred, var den klar til landing og den blev fint nettet.

Laksen målte 80 cm og var fint blank et pragt eksemplar, som blev hurtigt genudsat så den kunne deltage i den kommende gydning.

Over middag skiftede vi fiskeplads og det skulle vise sig at være en rigtig god beslutning, efter en lille pause kunne Svend Åge Andersen i 3 kast starte en ny fight med en laks. Denne var der mere gang i og den ville meget gerne tilbage til der hvor den huggede spinneren. Men Svend ville det anderledes og pressede den fint, så den ikke gik opstrøms. Efter nogle kraftige rusk begyndte den at udvise træthed, og klar til at blive landet. Fint gik den ind over net rammen, og vi kunne fejrer hans anden laks idag. Denne målte 95 cm og var en flot hanlaks. Begge laks blev fanget på FC SPINNER

Fantastisk dag med Svend Åge Andersen som man kan mindes når de mørke vinter måneder begynder. Herunder kan du se de flotte fangst billeder. Tak for den fantastisk dag Svend Åge.

Svend Åge Andersen slår til igen ved Skjern å

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Svend Åge Andersen slår til igen ved Skjern å

At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

Svend Åge Andersen slår til igen ved Skjern å

Tidligere artikelNyt fra Skjern å d.5.10 – af Michael Olsen
Næste artikelSkjern Å opdatering 9.10.19