Sydvestjydsk Sportsfisker Forenings fiskekonkurrence 2018

324

Sydvestjydsk Sportsfisker Forenings fiskekonkurrence 2018

Sidste weekend i august blev årets fiskekonkurrence i Sydvestjydsk Sportsfisker Forening afholdt og endnu engang med masser af fisk på land. Faktisk blev der i 2018 udgaven landet flest nogensinde, ikke mindre end 85 fisk, fordelt på laks, havørred og gedder.

Vejret var igen i år med os, det var skiftende med sol, regn, stille og blæst, det var lige noget fiskene var vilde med og der blev fanget fisk på alle stræk af de i alt 120 km. Fiskevand der var med i konkurrencen.

Deltager antallet lå i år på 146 og det er også som det plejer. Mange af deltagerne bruger aftenen i teltet for at hygge og ikke mindst fortælle historier om dagens fangster og ikke mindst de fangster der ikke blev til noget. Natten til søndag gik de sidste ikke hjem før efter kl. 3. (heldig vis overnattede de i telt eller campingvogn på festpladsen).

Der var konkurrence i fire kategorier med følgende vindere:

  • Største laks over 75 cm., : Bjarne Fjerbæk med en laks på 95 cm. og 6,635 kg.
  • Største laks under 75 cm.,: Lars Lyck med en laks på 73,5 cm. og 3,45 kg.
  • Største havørred. : Knud Erik Juhl med en havørred på 80 cm. og 6,545 kg.
  • Største gedde. : Brian Jensen med en gedde på 95 cm. og 5,925 kg.

Herfra skal der lyde en kæmpe stor tak til alle deltagere, uden dem ingen konkurrence. Alle vore frivillige hjælpere, sponsorerne og en stor tak til borgerne i Kongeådal. Vi har haft en dejlig weekend i og omkring Kongeåen og er allerede begyndt at glæde os til næste år.

2019 fiskekonkurrencen er fastlagt til weekenden den 23-24-25 august.

 

Fluefiskertræf 2018.

I weekenden 8-9 september blev der afholdt fluefiskertræf ved Kongeåen.

Modsat konkurrencen som blev afholdt i godt vejr, blev fluetræffet en blæsende affære og sikkert derfor var der ikke den store tilslutning som vi havde forventet. Det blev dog stadig en udbytterig weekenden med fiskeri, fluebinding, fremvisning af nyhedder og ikke mindst hygge i Spejderhuset.

Tak til Korsholm og Future Fly for deres deltagelse og engagement.

2019 fluefiskertræf er planlagt til 6-7-8 september.

Det har været nogle rigtig gode måneder der har været efter der igen er kommet vand i åerne, der bliver hver eneste dag fanget fisk i både Kongeåen og Sneum/Holsted Å. Kongeåen har fisket rigtig godt på de yderste stræk kaldet BID 1-1,5 og 2 og masser af fisk er trukket op på de øvre zoner. Havørreder op til 7 kg. og laks op til ca. 10 kg. er blevet fanget.

Sneum Å har fisket bedst fra sammenløbet med Holsted Å til Allerupbroen på det yderste stræk, også her er der fanget havørred på 7 kg. samt store laks op til 10 kg.

Billeder: 

  • Kenneth Jøker Lilleøre med laks fra Kongeåen.
  • Genudsat laks på 95 cm. fra Kongeåen.
  • Hjemtaget på 70 cm. laks fra Kongeåen.

Sydvestjydsk Sportsfisker Forenings fiskekonkurrence 2018

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

 

At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum Å and Vidå.

Seatrout fishing in the Danish rivers is also covered at Afiskeri.dk, where you can read exciting articles from Simested Å. From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

Afiskeri.dk also has review of gear, books, DVD, Apparel and fly tying tool.

If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers. Junior has its very own platform because we want to help more junior start fishing and join the associations.

So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

Sydvestjydsk Sportsfisker Forenings fiskekonkurrence 2018

Tidligere artikelSkinderup stykket – Simested å – afiskeri.dk
Næste artikelBlack Simply Tungsten til Skjern å – Afiskeri.dk