TAN INTRUDER – LAKSEFLUE – AFISKERI.DK

404

Tan intruder er en lakseflue der er tiltænkt til efterårs fiskeriet ved de danske lakseåer. Når man først lige har fundet ud af hvor sparsomt de skal bindes, for at fiberne bevæger sig rigtig, er det faktisk nogle nemme fluer af får bundet en stank af.

Herunder kan du se en step by step billed udgave, og under den ligger bindemønstret:

TAN INTRUDER TAN INTRUDER TAN INTRUDER TAN INTRUDER

TAN INTRUDER

TAN INTRUDER Bindemønster:

  1. Dropweight kobber.
  2. Chocolate brown ringneck rump
  3. to tørn tan marabou fearther
  4. to tørn Chocolate brown ringneck rump
  5. Black sonic disc.

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

Tidligere artikelOm sone 3 ved Mandalselven – Afiskeri.dk
Næste artikelKort nyt fra Mandalselven