TEAM AFISKERI.DK VED KONGEÅEN

2

TEAM AFISKERI.DK VED KONGEÅEN

Søndag d.8.9 var næsten alle fra Team Afiskeri.dk samlet ved Kongeåen, hvor vi fik mulighed for at se Lokalreporter Jens Lygum´s hjemmevand.

Vi startede med flot stor morgen buffet, hvor bestyrelses medlemmer fra Sydvestjydsk sportsfiskerforening havde dækket op. Idet Jens Lygum også er formand i denne fantastiske forening. Sammen med næstformand Kim Kragh og bestyrelses medlem Rene Hansen blev vi budt velkommen og man mærkede med det sammen deres store passion og venlighed. Var det ikke fordi vi skulle ud og fiske ved Kongeåen, kunne snakken have fortsat hele dagen. Det var utrolig spændende at høre om hvad de oplever ved deres naturskønne å.

Frank Thornild, Allan Bjerre Jensen, Per Hansen, Claus Skeldal, Jens Lygum og undertegnet var nu klar og vi kørte ud til første fiskeplads som Jens havde valgt, hvor vi delte os op , så nogle gik nedstrøms og andre opstrøms. Utrolig smuk morgen med tåge og solen der var igang med at prøve at brænde igennem. Fuglekvidder fra områdets fugle hilste os velkommen og på et tidspunkt kom der en isfugl langs åen. Vi så et par fisk og Thornild havde en på kortvarigt og Allan mærkede et par hug.

Efter en fantastisk formiddag var det nu tilbage til foreningen som i denne weekend havde flueweekend, hvor man havde grej producenter og fluebinding ved spejderhytten. Arrangementet havde om lørdagen været fint besøgt, og det kan jeg godt forstå for hold da op hvor har man bare mange ildsjæle i denne forening som virkelig brænde for at få alle med, og giver ud af deres store erfaring til nye medlemmer. Eller dem der ikke lige kender hele åen , så står man klar til at hjælpe. Man gør virkelig meget for at folk skal føle sig velkommen, og være en del af fællesskabet. Sydvestjydsk sportsfiskerforening kan varmt anbefales at blive medlem af, og skulle du have brug for hjælp ved åen så lovede jeg bestyrelses medlem Esben Bøgh at få med, at man gerne må kontakte ham, så skal han nok hjælpe alt hvad han kan, så man får den bedst mulige start ved deres fiskevand. klik her for at læse mere om Sydvestjydsk Sportsfiskerforening

Vi ankom til Spejderhytten hvor grillen så småt var blevet tændt, og mens vi havde hyggede med god snak, test af stænger der var demo på, begyndte en dejlig duft af grillpølser at bredde sig, og man blev automastisk trukket mod grillen hvor der var dækket flot op med alt hvad man havde brug for. Over den lækre mad kunne jeg også lige personligt ansigt til ansigt takke Frank Thornild for sidst store arbejde på Afiskeri.dk, idet Frank jo stopper efter denne sæson, da han som tidligere nævnt ikke har den tid han gerne vil have til at kunne skrive om Storåen, da hans arbejde kommer til at fylde meget de kommende år. Så nogle gode flasker rødvin og jagt øl blev overrakt til Frank som tak for det store arbejde han har lagt som lokalreporter. For uden ham var Storå platformen ikke som den er idag.  Men husk ny mand er fundet til at overtage efter Frank, hvor Allan Bjerre Jensen tager over ved årsskiftet, og det er jeg helt sikker på bliver rigtig godt.

Nu var maverne fulde og vi var klar til et nyt stykke ved Kongeåen, og det blev nedstrøms broen ved Spejderhytten, som også her var mega fedt vand med god fart i og spændende at fiske. Det blev dog ikke til laks på land, men hvad gør det når man har haft en fantastisk dag i skøn natur med Team Afiskeri.dk og mødt og snakket med de utrolig venlige og passioneret bestyrelses medllemmer fra Sydvestjydsk sportsfiskerforening.

Stor tak til Jens Lygum , Kim Kragh, Rene Hansen og Esben Bøgh

Herunder kan du se flere billeder fra dagen og der vil senere komme en video fra dagen.

TEAM AFISKERI.DK VED KONGEÅENTEAM AFISKERI.DK VED KONGEÅEN TEAM AFISKERI.DK VED KONGEÅEN

TEAM AFISKERI.DK VED KONGEÅEN