Torsdags opdatering fra Mandalselven – Afiskeri.dk

  208

  Torsdags opdatering fra Mandalselven

  Det har været en okay uge indtil videre ved Mandalselven, elven fik desværre ikke den store mængde regn natten til idag som metrologerne havde forudsagt. Men ca 5mm giver ikke det vilde , men dog er elven gået steget med 40 cm siden i starten af ugen, og hertil aften køre den med 52 kubik.

  Nogle af de lokale jeg har skrevet med påfeger at der ikke har været de samme antal fangst som tidligere år ved denne tid, men der er en forklaring på dette som de skriver. Når man fra kræftværket kører det man kalder for yo-yo udledning af vand, så har det den meget kedelige effekt på laksefiskeriet at det bliver yderst svært at fange dem, fordi laks lad sig påvirke af det og bare ikke vil noget som helst.

  Men meget glædeligt kan jeg se at man ikke idag har kørt den yo-yo vandføring, så man kan håbe det blot var en engangs forestilling.

  I den kommende weekend har man lovet regn begge dage så lad os håbe det gang sætte gang i laksene som er i elven og få gang i opgangen fra de der står og venter ude i havet/sone 1.

  Jeg har desværre ikke nye fangst billeder til denne opdatering så det bliver lidt billeder fra elven denne gang.