Uge 32 ved Mandalselven 2022

  388

  Uge 32 ved Mandalselven 2022

  Det er godt nok ikke nemt for de der har fisket uge 32 ved den dejlige Mandalselv, forholdene er kommet tilbage til hvordan de har været de meste af sæsonen.

  Mange af de lokale har parkeret stangen, og venter på en vejr forandring med noget regn. Det ser ud som om det kunne ske i den kommende uge.

  Hvis der kommer regn, vil det sætte gang i de laks som er i elven. Skulle lige hilse og sige at dem er der rigtig mange af pt. men med lavvandføring høje temperaturer og solen bagende ned på dem. Ja så opfører de sig præcis som os mennesker, hvor man helst ikke vil bevæge sig mere end højst nødvendigt.

  Rådet herfra er fortsat med disse forhold, fisk meget tidligt og så spar på krudtet fra sidst på formiddagen og fremtil sidst på eftermiddagen, hvor du igen skal være klar ved elven. For på disse tidspunkter vil chancen være bedst.

  Jeg modtager mange fine mails fra glade laksefisker som i løbet af sæsonen har været ved elven enten med gode fiskevenner eller familie. Jeg glædes hver eneste gang og vil da gerne benyt lejligheden til at sige stor tak til alle, og fortsæt endelig med at send mig mail, eller sms samt messenger beskeder.

  En af dem jeg i denne uge fik en dejlig mail fra var John Vinther, som var kommet hjem fra elven hvor han havde sine 2 tvillinge drenge med. De fik fiske mange af de legendariske hotspot i sone 3, og derved fik de set en masse godt fiskevand. Som på bedre vandføring ville ha fiske langt bedre end da de var ved elven. Men det har givet smag på mere for alle tre, og så må vi håbe at næste gang bliver med træk i linen.

  En af de rigtig dygtige fluefisker jeg har mødt i Sone 4 er Tor Arve Monan, som jeg første gang mødte hvor han sejlede mig ud til det super spændende Straumenbergan, her guidet han mig lidt i hvordan stykket bedst muligt skulle fiskes af.

  Året efter viste han også et andet talent da han er fantastisk med en guitar i hænderne, og her underholdte han til afslutningsfesten på fiskekonkurrencen i sone 4.

  Igennem årene har han været garant for mange flotte fangster i sone 4, og når man så har en søn der også elsker at fiske efter laks, ja så er man som søn gudsbenådet af og ha en far der kender elven så godt, og kan lære en alt om fiskeriet.

  Sondre Monan har i denne sæsonen haft en super fiskeri i perioder i netop sone 4, og har indtil nu fanget sonens største laks på hele 11 kg. Stort tillykke også her i artiklen med fangsten.

  Uge 33 bakker på døren og mon ikke den levere nogle flotte fangster også, og det spændende bliver og der kommer det regn som metrologerne har for castet. Jeg håber så meget på det kommer til at ske for de forventningsfulde laksfisker der vil være ved elven i den kommende uge.

  Et kæmpe knæk og bræk herfra skal der lyde. 

  Uge 32 ved Mandalselven 2022

  På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Gudenåen, Vidå, Kongeåen og Sneum å

  Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

  Er du til fluebinding ligger der også et hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

  Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker.

  Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

  Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

   

  At Afiskeri.dk we give you the year-round news from many of the best salmon rivers in Denmark. Storå, Skjern å, River Gudenåen, Vidå, Kongeåen and Sneum.

  From southern Norway, Afiskeri.dk covers Mandal River everything that comes with this fantastic river. From its history to the familiar faces of the elven, the conditions from day to day and not least the many catches

  If you are on fly tying there is also a lot of salmon flies and coastal flies, either in the form of step by step image editions or tying videos.

  But here it does not stop we also have beautiful articles on the Atlantic salmon and sea trout, as well as portraits of Danish anglers.

  So be sure to sign up for free as a subscription on Afiskeri.dk ́s YouTube channel and will be followed on our Facebook page. Then you support us, so we have the opportunity to attract new collaborator, and in that way there will be new actions to benefit you as a reader. Thank you in advance for your support.

  Afiskeri.dk a side with a bite in the year round.

   

   

  Uge 32 ved Mandalselven 2022

  Tidligere artikelForrygende uge 31 ved Mandalselven
  Næste artikelUge 33 & 34 ved Mandalselven 2022