Video af Skeldal´s laksefight samt opdatering om Skjern å

398

Video af Skeldal´s laksefight samt opdatering om Skjern å

Slusen har stået åben de sidste tre dage, så der er rigtig gode muligheder for at ramme en frisk blank laks de kommende dage/weekend. Skjern å har stadigvæk sommer vandstand, og ligger hertil formiddag med en vandtemperatur på 10 grader. Sådan har det set ud de sidste par dage og så topper vandtemperaturen ved 18 tiden med 12 grader.

Claus Skeldal anbefaler meget små fluer med en længde på maks 3 cm, og valg af flueline er det fortsat s3/s4.

Herunder kan du nyde hans laksfight fra d. 10 maj.

Video af Skeldal´s laksefight

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.

 

Tidligere artikelMANDALSELVEN SPECIAL EDITION – AFISKERI.DK
Næste artikelTips, Tipps, Tips til Skjern å/ für Skjern å/ for Skjern River