VINDEREN AF FØDSELSDAGS KONKURRENCEN NR.6 på Afiskeri.dk

56

VINDEREN AF FØDSELSDAGS KONKURRENCEN NR.6

I maj måned har du skulle gætte hvilken sone ved Mandalselven kirstine Fuskeland tilbyder overnatning. Det rigtig svar var sone 2, og på video kan du se hvem den heldige vinder blev.

VINDEREN AF FØDSELSDAGS KONKURRENCEN NR.6

På Afiskeri.dk giver vi dig året rundet nyheder fra mange af de bedste lakseåer i Danmark. Storå, Skjern å, Varde å, Gudenåen, Kongeåen, Sneum å og Vidå.

Havørredfiskeri i de danske åer dækkes også på Afiskeri.dk, hvor du kan læse spændende artikler fra Simested å. Fra Sydnorge dækker Afiskeri.dk Mandalselven med alt hvad der rør sig ved denne fantastisk elv. Lige fra dens historie til elvens kendte ansigter, forholdene fra dag til dag og ikke mindst de mange fangster

Afiskeri.dk har også anmeldelse af grej, bøger , dvd, beklædning og værktøj til fluebinding.
Er du til fluebinding ligger der også en hav af laksefluer og kystfluer, enten i form af step by step billedudgaver eller bindevideoer.

Men her stopper det ikke vi har også flotte artikler om den Atlantiske Laks og Havørred, samt portrætter af danske lystfisker. Junior har sin helt egen platform fordi vi gerne vil hjælpe med til at flere junior begynder at fiske og melder sig ind i foreningerne.

Så husk at meld dig gratis som abonnet på Afiskeri.dk´s youtube Kanal og bliver følger på vores facebook side. Så støtter du os, så vi har mulighed for at kan tiltrække nye samarbejdspartner, og på den måde vil der kunne komme helt nye tiltag til gavn for dig som læser. På forhånd tak for din støtte.

Vi høre også meget gerne fra dig hvis du har en god oplevelse fra åen,kysten,elven eller geddefiskeriet. Så skal vi nok bringe den gode historie, så andre kan få gælde af den. Vi har gennem tiden bragt rigtig mange af disse til stor glæde for de besøgende på hjemmesiden.

Afiskeri.dk en side med bid i året rundt.